Solen-Energie

Als je nadenkt over een urn in je interieur, denk je waarschijnlijk aan een ovaalvormige pot met een nauwsluitend deksel. Als je daarvoor kiest, is dat een prima keuze. Toch zijn er tegenwoordig veel meer soorten en vormen te verkrijgen, waardoor een urn een passende plek in je interieur krijgt en goed tot recht kan komen. Van onderstaande modellen zie je vaak niet eens dat het een urn is.

Gekleurd glasreliek
Een heel speciale urn, is dit glasreliek. Het is een uniek gedenkteken van glas: een mooie combinatie van kleuren, lijnenspel en symboliek. De asfragmenten in het reliek zijn zichtbaar als bruisende lichtpunten. Deze urnen zijn elk uniek, omdat ze handgemaakt worden en tijdens dit proces geen mal gebruikt wordt. Je kan zelf een kleur of kleurencombinatie aangeven, of er een tekst in laten graveren. Dit is een typisch voorbeeld waarvan je echt moet weten dat het een urn is.

Traan in traan
In deze keramische urn zit een prachtige symboliek verwerkt van twee tranen. De binnenste druppel is zilverkleurig, wat het tot een beeld doet lijken. Dit is een blauwe kleur, maar hij is ook in het beige verkrijgbaar. Ook zijn er messing urnen in dezelfde stijl te verkrijgen. We zien dit soort urnen vaak terug in een strak interieur, waar wit en zwart de boventoon voeren.

Roze hart
Dit is een roze mini-urn. Met deze messing urn bewaar je op een respectvolle manier de as van een dierbare in huis. De ‘love urn’ is voorzien van een laklaag, die zorgt voor een langdurige bescherming en glanzende afwerking. Je kunt deze urn ook op een standaard plaatsen. Het roze hart komt over het algemeen goed tot recht in een licht of romantisch interieur. Door de minimalistische omvang is de urn ook geschikt voor de asbestemming van een kindje. Ze zijn in veel soorten beschikbaar, met de keuze uit diverse kleuren en opdrukken.